تابلو برق صنعتی یکی از مهمترین اجزای یک سیستم برقی پیشرفته محسوب میشود و دانستن درباره چیستی و چگونگی کار این دستگاه، برای تمامی افرادی که با آن سروکار دارند واجب به شمار میآید. شما میتوانید با کسب اطلاعات درباره تابلو برق، در نگهداری یا حتی تعمیر آن، تصمیمات منطقیتر و بهتری را اتخاذ کنید. همچنین تشخیص تابلو برق استاندارد و استفاده از آن، سلامت سیستم برقی شما را حفظ کرده و در اصولی بودن فعالیت شما موثر خواهد بود. در ادامه قصد داریم تا با بررسی انواع تابلوهای برق و آنالیز کارکردهای مختلف آنها، بهترین نوع تابلو برق صنعتی را برای خرید و نصب، انتخاب کنیم. اولین سوالی که بعد از شنیدن نام تابلو برق صنعتی ذهن انسان را به خود مشغول میکند، درباره چیستی این دستگاه است.
تابلو برق ابزاری است که از آن در راستای برقراری یک ارتباط منظم و منطقی میان اجزای سیستم برقی استفاده میشود. استفاده از این وسیله، متصدیان را از سردرگمی در آورده و منطق خاصی را برای کار با یک شبکه برقی ایجاد میکند. این تابلوها به صورت محفظههایی بزرگ نصب میگردند، عموما این محفظهها فلزی هستند اما انواع کامپوزیت و پلی کربنات آن نیز در برخی موارد در سیستمهای برقی استفاده میگردد. محفظه تابلو برق صنعتی میتواند تا حد زیادی در مقابل ضربه، رطوبت و آسیبهای محیطی مقاومت کند. در نظر داشته باشید که انواع مختلفی از این تابلوها در بازار موجود بوده و شما باید برحسب نیاز خود، مدل مناسب را برای محل کاریتان انتخاب کنید.
دلایل مهم برای نخریدن تابلو برق بیکیفیت و ارزان
در صورت خرید تابلو برق از یک شرکت؛ فقط به خاطر پایین بودن قیمت آن وعدم توجه به معیارهای اصلی خرید تابلو برق، ممکن است دستگاه و تجهیزات داخلی آن دچار آسیب خطرناک و جدی شوند. علت آن الکتریکی بودن دستگاه تابلو برق است که باید مقاومت بالایی در برابر نوسان ولتاژ و جریان داشته و دارای روشهای قطع پیشرفتهای باشد. موارد زیر از جمله مهمترین خطرات و آسیبهای استفاده از تابلو برق صنعتی بیکیفیت است:
???? اندازهگیری غلط جریان و ولتاژ
???? وجود خطاهای سیستمی مختلف
???? آسیب به تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی که با وجود تابلو برق قابل کنترل هستند.
???? ایجاد آتشسوزی در دستگاه
???? آسیب به قطعات داخلی و ایجاد اضافه بار
دلایل تفاوت قیمت تابلو برق
با توجه به شرایط و نیاز خریدار، قیمت تابلو برق تنوع زیادی میتواند داشته باشد. موارد زیر، مهمترین مسائل برای ایجاد تفاوت قیمت بین تابلو برق است.
▪ نوع توزیع برق
▪ تعداد طبقات مورد نیاز مشتری جهت استفاده از تابلو برق
▪ نوع کاربری که خریدار برای تابلو برق در نظر دارد، مثلا برای مصرف صنعتی، فنی یا خانگی.
▪ نوع توزیع برق با توجه به متغییر یا دور ثابت
▪ تجهیزات مورد نیاز برای ساختن تابلو برق
▪ کوچک یا بزرگ بودن اندازه تابلو برق
▪ نوع تک فاز یا سه فاز بودن پنل توزیع
▪ جنس تابلو برق با توجه عوامل گوناگون
▪ در نظر داشتن مدل ساده یا هوشمند تابلو برق
:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2